Praktisch

Contact:

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken? Bel 0495 321292
Stuur eventueel een e-mail: annik.vansande@gmail.com
Ik reageer zo snel als mijn activiteiten het toelaten.

Adres: Voortstraat 42, 2890 Puurs-Sint-Amands (Oppuurs)

In een eerste sessie verkennen we samen wat er voorligt en werken we samen een aanpak uit.

Duurtijd:

Een sessie duurt vaak anderhalf uur of 2 uur, en kan variĆ«ren in duurtijd. Ook de looptijd van een begeleiding is sterk variĆ«rend. Jij als persoon en de inhoud van je uitdaging, staan immers centraal.

Kostprijs:

Net omdat bij de duurtijd van een sessie de inhoud centraal staat, hanteer ik een uurloon:   80 euro per uur.

Tussenkomst van mutualiteit
Als erkend psycholoog kan ik je de kans bieden om een deel van de kostprijs (vaak 10 euro per sessie) terug te trekken via jouw mutualtiteit. De regels en bedragen verschillen van mutualiteit tot mutualiteit en ze evolueren ook. Kijk dus best even na bij jouw mutualiteit en weet: ik beschik over het erkenningsnummer bij de psychologencommissie (642111285) en het visum van de FOD volksgezondheid (274751). Ik ben tot nu toe niet geconventioneerd.

Loopbaancheque
Rond het thema loopbaan, bestaat in mijn praktijk de mogelijkheid om te werken met het systeem van loopbaancheque. Dat kan ik bieden als erkend loopbaanbegeleider, aangesloten bij een erkend loopbaancentrum: Coretalents.
De Vlaamse overheid biedt aan werkenden en zelfstandigen de mogelijkheid om per 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding te krijgen voor 80 euro. 40 euro voor een eerste loopbaancheque van 4 uur en 40 euro voor een tweede loopbaancheque van 3 uur. Kijk eerst na of je in aanmerking komt; doe dan je aanvraag; en bezorg me/forward me de loopbaancheque , voorafgaand aan het begin van de begeleiding.